Ring 24/7 för akutservice073- 663 64 65

Erfarna elektriker erbjuder kvalitetstjänster


Yrkesskicklighet, erfarenhet och hjälp med elfel snabbt och säkert!

En avde viktigaste uppgifterna i vår verksamhet är el- och energiinstallationer. Vi använder enbart CE-märkta kvalitetsprodukter som garanterat följer alla säkerhetsföreskrifter enligt branschstandard.

Vi hjälper våra kunder med alla sorters elarbeten, från elinstallationer inom nybyggen, privatbostäder lika mycket som inom industrianläggningar,till rekonstruktion av gamla elinstallationer, tillverkning av styrskåp för olika fastighetslösningar och industri, belysning, kabeldragning, jordning, service samt underhåll av elaggregat och kabelskåp.

Vi är väl insatta i intercomsystem, smarta elinstallation (värmekontroll, nerkylning, stämningsbelysning, rullgardiner, ljudanläggning med mera). Vi jobbar även med nätverkslösningar samt utför nyinstallationer av datanätverk.

Vi kan hjälpa er med skräddarsydda avtal kring elinstallationer vilka omfattar både löpande underhåll samt akuta/brådskande utryckningar.

Vår elfirma är certiferad och auktoriserad samt registrerad hos Elsäkerhetsverket. Vi

erbjuder er ett team av professionella och kompetenta elektriker som gör sitt yttersta för att ha nöjda och trygga kunder.

Kontakta oss gärna för mer information eller för att diskutera det ni behöver ha hjälp med.

Med oss kan du utnyttja ROT och göra 30% avdrag av arbetskostnaden.